Hijama sets

Hijama

 

Hijamah ( الحجامة / Cupping) is afgeleid van het woord ‘Hajm’ wat ‘zuigen’ betekent.
Cupping is een methode waarbij een glazen of plastic kop op bepaalde punten op de huid geplaatst wordt en vacuum getrokken. Hierdoor worden meridianen ontdaan van stagnaties en wordt lokaal een sterke doorbloeding bereikt. Deze vergeten therapie werd al gebruikt door de oude Egyptenaren, Grieken en het verre Oosten. Islamitische Hijama doet er nog een schepje bovenop; het ‘slechte’ bloed wordt verwijderd uit het lichaam. Een stuk gezonder, dus!

De behandeling door middel van Hijaamah

LET OP!!!

De informatie die hier volgt is slechts bedoeld om wat meer inzicht te krijgen over deze Profetische geneeswijze, het is niet bedoeld als een doe-het-zelf gids om dan maar mensen open te gaan snijden en Hijaamah te doen.

Hijaamah kan zeer gevaarlijk zijn als het gedaan wordt door mensen die onkundig zijn, men kan erdoor verlamd raken, zenuwuitval krijgen enz, enz. We zullen daarom niet teveel ingaan op de verschillende plekken op het lichaam zodat er geen mensen verleid worden om het toch maar zelf te doen.

 

Hijama set 12delig

Hijama set 12delig

Let op: Alleen te gebruiken voor mensen die hebben geleerd om de hijama toe te passen. Dit is geen doe het zelf set. ...

15,00